torstai 1. kesäkuuta 2023

Kurkistus Monikulttuurisen työyhteisön johtaminen -koulutuksen sisältöön

 Hei kaikki!

KulttuuriOsaaja-hankeen loppuminen lähenee, mutta onneksi toimintamme jatkuu KulttuuriOsaaja-verkoston muodossa. Olettehan kaikki jo muistaneet siihen tutustua ja mainostaa sitä myös omiin verkostoihinnekin? Viime viikolla järjestimme hankkeen loppuseminaarin. Kiitos vielä kerran kaikille asiantuntijoille ja osallistujille paikan päälle ja etänä. Teitä oli mukana runsaasti ja keskustelu oli ahkeraa myös Zoomissa. 

Yksi asioista, josta useamman kerran kysyttiin oli se, että mistä Oulun ammattikorkeakoulun laatimat KulttuuriOsaajaksi! sosiaali- ja terveysalalla saa käyttöönsä. Olemme varmoilla puheilla jo sen kanssa, että Monikulttuurinen opiskelijaus (3 op)-koulutus tulee Oulun ammattikorkeakoulun järjestämänä avoimen amk:n opintoihin ja CampusOnlineen. Hankkeessa tavoitteena oli laatia kahden opintopisteen laajuinen kokonaisuus, joka sujuvasti Oamkin toiveesta laajeni hieman kuten myös kohdeyleisö. Koulutus soveltuu hyvin myös valmistuville  olevien sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden vapaavalintaisiksi opinnoiksi.


Esihenkilöille suunnattu Monikulttuurisen työyhteisön johtaminen (0,5 op) pyritään jakamaan koulutuksen järjestäjille Moodle-ympäristöön ladattavaksi Avointen oppimateriaalien kirjaston (aoe.fi) kautta. Se ei ole siellä vielä ladattavissa, vaikka innokkaimmat ovat sitä sieltä etsineet! Tiedotamme KulttuuriOsaaja-verkoston sivulla, kun voit saada koulutuksen käyttöösi. Olemme vielä viime töinä laatinen pedagogisen käsikirjan koulutuksen järjestäjälle. Tein teille kuitenkin videon, jossa esittelen teille valmistunutta alustaa. Sen kesto on noin 14 minuuttia eikä siinä ole tekstityksiä.



Kiitoksia Oulun ammattikorkeakoulun puolesta tietysti kaikille hanketoimijoille, ohjausryhmälle sekä kaikille koulutuksiin ja tapahtumiin osallistuneille!

Kesäloma kurkki meillä jo nurkan takana, toivottavasti myös teillä! Erinomaista lukemista riippumattoon on Kulttuurista osaamista sosiaali- ja terveysalalle Pohjois-Suomesta! ;)

Terveisin,
Paula (TP3, Oulun ammattikorkeakoulu)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kurkistus Monikulttuurisen työyhteisön johtaminen -koulutuksen sisältöön

 Hei kaikki! KulttuuriOsaaja-hankeen loppuminen lähenee, mutta onneksi toimintamme jatkuu KulttuuriOsaaja-verkoston muodossa. Olettehan kai...