tiistai 5. huhtikuuta 2022

TP 1 kuulumisia – missä mennään tällä hetkellä

Kevät tekee tuloaan jo kovalla vauhdilla! Samalla vauhdilla on edennyt myös hankkeemme TP1, jossa olemme kehittäneet työkaluja, joilla kartoitamme parasta aikaa maahanmuuttajataustaisten sairaanhoitajien, -sairaanhoitajaopiskelijoiden kokemuksia integraatiosta sekä osaamisen arviointia käytännön harjoitteluissa. Esihenkilöiden ja opettajien työkaluilla kerätään tietoja heidän osaamisensa arvioinnista, muun muassa kulttuurisesta osaamisesta. Hyödynsimme työkaluja kehittäessä asiantuntijoita, joiden kommenttien perusteella pystyimme muokkaamaan työkaluista entistä parempia.


Työkaluilla kerättävät tiedot ovat tärkeitä jatkoa ajatellen, sillä tulemme hyödyntämään saatuja tietoja kehitettäessä toimintamallia ja digitaalista verkostoa maahanmuuttajataustaisten sairaanhoitajaopiskelijoiden ja sairaanhoitajien integroimiseksi työelämään. Lisäksi järjestämme myös toukokuun aikana työpajoja, jossa ääneen pääsevät niin maahanmuuttajataustaiset sairaanhoitajat, -sairaanhoitajaopiskelijat kuin opettajat ja asiantuntijatkin. Uskomme, että näiden työpajojen myötä saamme osallistujilta hyviä vinkkejä ja ajatuksia siihen, mitä kaikkea meidän tulisi huomioida tulevassa digitaalisessa verkostossa.


Toimintamallin ja digitaalisen verkoston suunnittelu on ollut käynnissä jo hyvän tovin, vaikka kehitetyillä työkaluilla tehtävä tiedonkartoitus on vielä kesken ja työpajat vasta tuloillaan. Näiden kartoitustoimenpiteiden ja työpajojen jälkeen voimme kääntää katseet kunnolla kohti toimintamallia ja digitaalista verkostoa, jotta saamme tuotettua parhaat mahdolliset lopputulokset, mistä on mahdollista saada maksimaalinen hyöty hankkeemme kohderyhmille. Summa summarum, hanke etenee suunnitellusti ja aikataulussa. Lupaamme pitää teidät ajan tasalla ajankohtaisista hankkeeseen liittyvistä asioista jatkossakin!

 

-       TP1 väki – Miro, Heli & Kristina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kurkistus Monikulttuurisen työyhteisön johtaminen -koulutuksen sisältöön

 Hei kaikki! KulttuuriOsaaja-hankeen loppuminen lähenee, mutta onneksi toimintamme jatkuu KulttuuriOsaaja-verkoston muodossa. Olettehan kai...