tiistai 17. toukokuuta 2022

Ensimmäiset KulttuuriOsaajaksi! -koulutuksiin osallistuneet ovat valmistuneet

KulttuuriOsaajaksi! MOOC-koulutusten ensimmäinen pilotointi on nyt päättynyt ja osallistumistodistukset ovat postitettu. Kiitoksia tuhannesti kaikille osallistujille! 

Viime viikolla päättyi KulttuuriOsaajaksi! -monikulttuurinen opiskelijaohjaus sosiaali- ja terveysalalla (2 op) pilottikoulutus. Juhlistimme asiaa valmistujaiswebinaarissa, jossa tutorit tekivät yhteenvetoa koulutuksesta. Kuulimme myös asiantuntijaesitykset VR-simulaatioiden mahdollisuuksista työharjoitteluihin valmentavassa opetuksessa maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden kielitaidon ja kliinisen osaamisen kehittämiseksi sekä maahanmuuttajataustaisten sairaanhoitajaopiskelijoiden kokemuksista sosiaali- ja terveysalan harjoitteluista. Kiitoksia myös kaikille koulutusten webinaareissa esiintyneille asiantuntijoille!


Pilotointi jatkuu ensi syksynä, jolloin molemmat MOOC-koulutukset järjestetään uudelleen syys-lokakuun aikana. Lisäksi tarjoamme Pohjois-Suomen alueella sosiaali- ja terveysalan organisaatioille lähikoulutuspäiviä syyskuun aikana. Markkinointi on juuri alkanut, joten seuraa oman organisaatiosi koulutuskalenteria sekä KulttuuriOsaaja -hanketta sosiaalisessa mediassa! Alla on pieni maistiainen valmistujaiswebinaarista. Videossa on äänessä koulutuksen tutori Paula Kotivesi, joka ePosterin avulla tekee yhteenvetoa kulttuurisen opiskelijaohjauksen teeman opinnoista. Toivottavasti video saa sinut kiinnostumaan ja innostumaan aiheesta ja tapaamme sinut syksyn koulutuksissa!





Mukavaa kevättä toivottelee KulttuuriOsaajaksi! -koulutusten tutorit,

Paula & Anne

Kirjoittajat: Paula Kotivesi (Oamk) ja Anne Pöyskö (Oamk)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kurkistus Monikulttuurisen työyhteisön johtaminen -koulutuksen sisältöön

 Hei kaikki! KulttuuriOsaaja-hankeen loppuminen lähenee, mutta onneksi toimintamme jatkuu KulttuuriOsaaja-verkoston muodossa. Olettehan kai...